Eva Maria

60 images

Vrem să vă arătăm câteva momente de neratat de la botezul micuței și adorabilei Eva Maria! A fost o zi plină de zâmbete și emoții, în care familia ei minunată și toți cei dragi s-au adunat sa petreacă la restaurantul Casa cu Tei, condus cu multă pricepere și măiestrie de buna noastră prietena, Oana Bica.

Vrem să împărtășim cu voi și entuziasmul nostru pentru deliciosul candy bar pregătit de cei de la Simturi. Au fost așa de multe dulciuri și bunătăți delicioase, că nimeni nu a putut rezista tentației. Au fost cu adevărat niște magicieni ai deserturilor!

Cu atenție și pasiune pentru detalii, echipa Evenimente Ideale a reușit să creeze o atmosferă magică și să aducă un plus de frumusețe, transformând locația într-un veritabil tărâm al lui Minni. Astfel, au completat perfect întreaga experiență, oferindu-ne un decor de poveste și aranjamente impresionante.

Draga Eva Maria, suntem încântați să facem parte din această zi specială și dorim să-ți transmitem cele mai calde și sincere urări din partea echipei noastre de la RemusCalinescu.ro. Să crești mare și frumoasă, să ai mereu încredere în tine și să îți împlinești toate visurile. Frații tăi și verișorul tău sunt norocoși să te aibă ca sora și verișoară, iar părinții și nașii tăi sunt mândri să fie alături de tine în această călătorie numită viață.

Ne-am simțit cu adevărat privilegiați să vă capturăm momentele prețioase și să fim alături de voi în aceste clipe unice.