Claudia si Mihai

117 images

Claudia și Mihai, un cuplu al cărui drum al iubirii a început acum 10 ani, au explorat împreună Franța și Spania, creând amintiri de neprețuit și întărindu-și legătura într-o călătorie plină de experiențe.

Machiajul miresei a fost realizat de Raluca Joita, iar Mimi de la salonul Maria Maican s-a ocupat de coafura ei.

Nasii mirilor, Denisa și Albert Ozunu, au fost prezenți alături de cuplu pe tot parcursul pregătirilor și în ziua nunții, oferindu-le sprijinul și îndrumarea lor. Prin grija și afecțiunea lor, au adus o notă specială de încredere și susținere pentru Claudia și Mihai în acest moment important al vieții lor.

Petrecerea de nuntă a avut loc la Restaurantului Voila din Craiova la locația pe care prietenul mirilor, Cătălin Stroe, o administrează cu dăruire si implicare, iar atmosfera caldă și primitoare a fost garantată de profesionalismul și implicarea lui Cătălin, care a făcut ca evenimentul să fie unul memorabil pentru toți cei prezenți.

Formația Andronache, ca o parte integrantă a familiei, a adus magia muzicii și a animat petrecerea cu acordurile lor melodioase. Acești muzicieni talentați au fost alături de cuplul Claudia și Mihai în multe alte evenimente speciale și au contribuit la atmosfera plină de bucurie și voie bună.

Tortul de nuntă, o adevărată capodoperă dulce, a fost creația rafinată a echipei de la Simțuri. Cu fiecare strat și detaliu, tortul a transmis povestea unică a cuplului Claudia și Mihai, încântând simțurile tuturor invitaților.

Pentru a răsfăța papilele gustative, echipa talentată de la Damarin a pregătit un Candy bar cu o varietate de delicii dulci. Această zonă specială a adus un strop de răsfăț și îndulcire, completând atmosfera festivă a nunții și aducând zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți.

NuntiDePoveste.ro a fost responsabil de fotografierea și filmarea acestui eveniment deosebit. Cu pasiunea noastră pentru capturarea momentelor speciale și abilitățile noastre artistice, am imortalizat cele mai frumoase și emoționante clipe ale nunții unde reflectă emoția și frumusețea ce învăluie povestea de dragoste a lui Claudia și Mihai.

Vă invităm să descoperiți expresia iubirii și complicității dintre ei.